Levitra

Levitra är ett bevisat effektivt läkemedel som slappnar av musklerna och gör att inflödet av blod till penis hjälpa till att bibehålla erektion tillräckligt länge för att ha sex. Även Levitra kan användas för ett antal sjukdomstillstånd dess primära användning är för behandling av manlig impotens (Erektil dysfunktion). Med följande mediciner är en kontraindikation vid Levitra - nitroglycerin, isosorbidmononitrat och isosorbiddinitrat, andra nitrater kan hittas i ett antal partydroger - kombinationen med Levitra kan leda till en plötslig minskning av blodtryck, svimning och ännu en hjärtattack.

I vissa fall patienter rapport yrsel, stickningar (käke, hals, armar, bröst), domningar, illamående, smärta och samtidigt ha sex. I detta fall rekommenderas att stanna och kontakta din läkare så snart som möjligt. Om du får erektion längre än 4 timmar och det är smärtsamt att du kan ha priapism som kan skada penis, så det är starkt rekommenderat att söka omedelbar läkarvård. 24 timmar ska passera mellan två tabletter av Levitra. I mycket sällsynta fall Levitra kan minska bloodflow till optisk nerv i ögat som leder till en plötslig synförlust (detta skedde främst med människor med andra medicinska frågor - höga kolesterolvärden, högt blodtryck, diabetes, hjärtsjukdomar och tidigare ögonproblem samt med rökare och personer äldre än 50 år).

Jämförelse av onlineapotek

I tabellen ser du uppgifter om olika onlineapotek. Alla dessa apotek är pålitliga i meningen att de faktiskt levererar produkterna, men villkor, priser, leveranstid mm. varierar, så det kan vara värt att studera dessa uppgifter innan du beställer.